Bed & Breakfast Lelystad

Kom je van ver, dan is het beter in Lelystad te overnachten in een B&B of op een kleine camping. We hebben veel faciliteiten in Lelystad. Hieronder twee  B&B locaties en mini campings in Lelystad. Dit zijn twee locaties die we van harte aanbevelen. 

B&B De Valkenhorst, Lelystad
B&B De Valkenhorst,Lelystad, ontbijtruimte
B&B De Valkenhorst, Lelystad, suites of slaapkamers

Nog geen 150 meter bij ons vandaan ligt, B&B De Valkenhorst, kamers en suites.

Naast riante kamers en luxe badkamers, biedt Bed and Breakfast de Valkenhorst u nog een aantal extra faciliteiten zoals: Gratis Wifi, een Sauna, Fiets verhuur, Heerlijk groot Terras met mogelijkheid tot BBQ, etc. Wil je gebruikmaken van de faciliteiten dan kun je dit bij de receptie aangeven. Sommige extra's kun je ook al bij je boeking aanvinken. 

Website De Valkenhorst.

Adres: B&B de Valkenhorst, Apolloweg 228 8239 DB Lelystad  - Telefoon:  +31(0 )6 283 460 87

Doors Logies – Bed & Breakfast en mini camping, Lelystad
Doors Logies –  mini camping, Lelystad

Door’s Logies en minicamping de Gaard.  

Door’s Logies , B&B met kleine camping ligt aan de noordkant van Lelystad binnen een gebied waar Biologische Landbouw een van de hoofdactiviteiten is. Er zijn 7 kamers ter beschikking

Er zijn volop fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving.   Er zal zo nu en dan een trekker voorbij komen maar dat hoort bij een agrarische omgeving. Tussen en onder de fruitbomen is het heerlijk vertoeven, er zijn geen vaste plekken dus we kijken hoe de bomen  zich dit jaar weer ontwikkeld hebben en waar voldoende ruimte is om uw caravan of tent te plaatsen. ,

Website Doors Logies en mini camping

Adres:  Bronsweg 18 - Lelystad. Telefoon: +31(0) 641 381 178

Huisjes Camping 't Opertje, Lelystad (Bij het ijsselmeer)
Overzicht Camping 't Opertje, Lelystad (Bij het ijsselmeer)

Camping 't Opertje, Lelystad (Bij het ijsselmeer)

Kom even helemaal tot rust op een kleinschalige camping met een huiselijk en prettige sfeer. En kleinschalig betekent in dit geval niet klein, want Camping ‘t Oppertje is ruim opgezet, beschikt over grote plaatsen, heeft uitstekende voorzieningen en een verrassende (groene)  omgeving.

Wist u bijvoorbeeld dat onze camping middenin Nationaal Park Nieuw Land ligt? Dit door mensenhanden gemaakte natuurgebied is het grootste ter wereld en bestaat uit de Lepelaarplassen, de Oostvaardersplassen, het Markermeer en het jongste stukje Nederland Marker Wadden.

De Oostvaardersplassen liggen letterlijk bij ons om de hoek en het outlet shopping center Batavia Stad op enkele (auto)minuten rijdeVoor iedereen die niet zelf de beschikking heeft over een tent of caravan heeft ‘t Oppertje acht accommodaties te huur. Deze zijn voor korte of langere tijd te gebruiken,  geschikt voor 2 tot 4 personen en stuk voor stuk heel verschillend ingericht.

Website Camping 't Oppertje 

Adres: Uilenweg 11 - 8245 AB LelystadTelefoon: +31 (0) 320 25 36 93

Open van 1 april tot 1 oktober 2021De receptie is open van 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:30