Over ons

Regenesis-Touch workshops zijn er voor iedereen die zijn geest, lichaam en ziel in balans wil brengen, wil voeden en verrijken.

Onze workshops en opleidingen worden gegeven door zeer ervaren gecertificeerde trainers. De trainers van de Academy hebben een enorme passie voor de energetische natuurgeneeswijzen en willen dit doorgeven in een omgeving van saamhorigheid, integriteit, liefde en zorgzaamheid. Belangrijk is dat jij als prachtig mens de ruimte krijgt iets moois te leren om je echt te transformeren naar een gezonder en gelukkiger leven.

Jeannette Noordeloos

Regenesis Master trainer

Eigenaar Quantum-Academy

Centrum Bala Huizen

Gerdo Schepel

Regenesis Master Trainer

Eigenaar Quantum-Academy

Centrum Bala Huizen

De workshops in Lelystad worden gegeven door de Regenesis Master trainers en eigenaren Jeannette Noordeloos en Gerdo Schepel.

Jeannette en Gerdo hebben in 2007, na een lange zoektocht in Amerika , de methode Regenesis van Robert Rasmusson ontdekt. Ze zijn daar een maand heen geweest voor een intensieve introductie training bij Jim Mann. Jim Mann was een van de beste Amerikaanse Regenesis healers die het werk direct van Robert Rasmusson heeft geleerd. (Robert was helaas al overleden) 

Dit was wat zij zochten. Zij hebben daarna 4 jaar lang een opleiding gehad van Jim om Regenesis te mogen vertegenwoordigen in Europa. Gerdo en Jeannette zijn Regenesis en leven volgens de Regenesis principes dat het lichaam zichzelf altijd en onvoorwaardelijk kan helen. Met deze instelling en overtuiging geven zij de workshops in Huizen.

Regenesis appelleert voor hen aan een belangrijk basisprincipe, namelijk dat werkelijk iederéén energie kan opwekken, doorgeven en daarmee zichzelf en anderen kan helpen genezen.

De methode Regenesis waarbij je met behulp van de Blue Dot Energy het zelfhelend vermogen kunt versterken is uniek. Hoe meer mensen deze methode kunnen gebruiken hoe mooier het is. Jeannette en Gerdo zijn er trots op dat ze als trainers deze kennis aan anderen door mogen geven."

Wil je een Regenesis eerst ervaren of wil je een behandeling bij een Regenesis therapeut

ga dan naar de website: www.regenesis-behandelaars-therapeuten.nl

Wil je een behandeling van Jeannette Noordeloos ga dan naar: www.Regenesis Atlastherapie

Quantum-Academy Nederland

De Quantum-Academy en Regenesis-Europe werken volgens het non-profit principe. Zij organiseren workshops en opleidingen voor natuurgeneeskunde, alternatieve therapie, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling. Om onze kwaliteit te kunnen blijven garanderen werken wij samen met de International Association of Quantum-Healing en zijn wij aangesloten bij het KTNO, de CRKBO en de RBNG.

Wij integreren het beste van de traditionele westerse lichaam-geest kennis met de natuurlijke geneeswijzen uit het oosten en oudheid, om mensen zichzelf te helpen helen en transformeren, zowel lichamelijk en geestelijk alsook spiritueel.

De Regenesis-Touch workshop en de Regenesis opleiding zijn (in Nederland) geaccrediteerd door het KTNO.

Het KTNO is een registratie- en toetsingsinstituut voor paramedisch natuurgeneeskundige opleidingen. Therapeuten aangesloten bij de BATC, VBAG, LVNG en CAT ontvangen hierdoor nascholingspunten. Vraag altijd bij de eigen beroepsvereniging naar de mogelijkheden en laat het ons horen als we ondersteuning kunnen bieden.


De Regenesis-Healing vakopleiding is ook geaccrediteerd door het CRKBO als korte beroepsopleiding.

BELANGRIJK: Woon je in Nederland en wil je verder studeren en gebruik maken van de faciliteiten van het KTNO volg dan de workshop ook in Nederland. Belgische cursisten kunnen hiervan helaas geen gebruik maken.